Fitness Stadium1

Fitness bij Stadium1 in Molenbeek

In Stadium1 ben je welkom in onze uitgebreide fitnessruimte die beschikt over een kracht- en cardiogedeelte, vol natuurlijk licht en met een ruim gamma aan perfect onderhouden Technogym-apparatuur.

Vind je het fijn om gestructureerd te trainen, dan bieden we BIOCIRCUIT van TechnoGym aan: een circuittraining van 30 minuten die 6 kracht- en 2 cardio-toestellen gebruikt en je helpt al je fitnessdoelen te bereiken dankzij een persoonlijk trainingsprogramma. Zo geniet je van de voordelen van persoonlijke training zonder tussen de afspraken door te hoeven wachten: je kunt trainen wanneer je maar wil!

Klik hier voor meer informatie over Biocircuit

Als je graag echte begeleiding op maat wil, aarzel dan niet om een afspraak te boeken met een van onze instructeurs, voor 1-op-1-begeleiding en een op maat gemaakt fitnessschema. Je kan dit schema steeds raadplegen via de myStadiumPro-app en via je TGS-sleutel, en kan op elk moment een volgende afspraak boeken om je schema te updaten. Op deze manier staat je vooruitgang nooit stil.

Klik hier voor meer informatie over persoonlijke begeleiding

Ook als je als beginner graag op weg geholpen wordt, staat een van onze instructeurs voor je klaar om je te begeleiden doorheen een Initiatie Fitness.

Klik hier voor meer informatie over Fitness initiatie

Lid zijn bij Stadium1 betekent ook dat je kan genieten van onze badminton, pickleball- en squashterreinen en onze uitgebreide CrossTrainingszaal. We beschikken ook over 2 ruime zwembaden waarin je zowel vrij kan zwemmen als Aquagym-lessen volgen. Sport je liever in groep, dan bieden wij elke dag het grootste aanbod aan live groepslessen aan, onder begeleiding van onze enthousiaste en getrainde lesgevers. Na het sporten kan je terecht in onze sauna en hammam om je spieren te ontspannen en helemaal tot rust te komen.